JetFlex Bouw & Techniek wil je graag van dienst zijn, persoonlijke benadering en kennis van de verschillende vakgebieden staan hoog in op onze prioriteitenlijst.

Ons team bestaat uit verschillende specialisten welke stuk voor stuk ook vakinhoudelijk kunnen communiceren, zodat we de juiste vragen kunnen stellen en belangrijker nog de juiste vakkracht kunnen selecteren.

 

Elles foto
Intercedente

De afgelopen zeven jaar heb ik mezelf, mede door het succesvol afronden van verschillende opleidingen (MBO4 Juridisch Medewerker en HBO Human Resource Management), klaargestoomd om de werkwereld te betreden. Tijdens deze opleidingen heb ik verschillende stages mogen voltooien en hierdoor is mijn interesse gegroeid in het werken binnen de uitzendbranche. De kans om als intercedente bij JetfleX aan de slag te gaan, heb ik dan ook met beide handen aangegrepen.

Ik zie het als een uitdaging om de perfecte match tussen werkgever en werknemer te maken door daadwerkelijk te luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen!

Jan foto
Directeur

Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan in de piping en procestechniek heb ik in 1990 de overstap gemaakt naar de uitzendwereld. Inmiddels zijn we alweer zo’n 26 jaar verder en staat Jetflex op de kaart als een solide vakkundige partner voor zijn opdrachtgevers.
DE kracht van Jetflex is, dat onze medewerkers op kantoor allen praktijkervaring in de branche hebben waarin we onze vakkrachten te werk stellen. Een sterke fundering om voor u de juiste match te maken.

Mijn motto is : STERK IN WERK ,zeg wat je doet en doe wat je zegt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sepi (3)
Recruiter

Zowel tijdens als na mijn studies (MBO4 Juridisch Medewerker en HBO Human Resource Management) heb ik 13 jaar ervaring opgedaan binnen de commerciële wereld. Mijn passie is om met mensen te werken en hen met elkaar in verbinding te brengen. Na vier jaar fulltime gewerkt te hebben als Accountmanager & Online Media Specialist voor ondernemers door heel Nederland, heb ik gekozen voor een carrièreswitch. Sinds januari 2018 ben ik dan ook werkzaam als Recruiter bij Jetflex, om mensen en bedrijven met elkaar in contact te brengen voor een perfecte match.

pascal
Commercieel medewerker

Sinds januari 2018 ben ik op interim basis werkzaam als commercieel medewerker bij Jetflex. Als commercieel medewerker ben ik vooral bezig met het verbreden en onderhouden van het netwerk. Bedrijven het optimale bieden, door het vinden van de juiste kandidaten bij de vacatures, is waar wij voor staan en juist dat is wat ons sterk in werk maakt!