JetfleX Bouw & Techniek

Veel gestelde vragen

  1. Waarom JetfleX Uitzenden en Detachering?
  2. Hoe selecteren jullie de kandidaten?
  3. Hoe werven jullie de kandidaten?
  4. Werven jullie alleen kandidaten met een technische achtergrond?
  5. Waarom zou ik kiezen voor detachering?
  6. En uitzenden?
  7. Ik ben op zoek naar vast personeel. Kan ik dan ook bij JetfleX terecht?
  8. Wat kan ik van JetfleX verwachten nadat ik iemand heb aangenomen?

1. Waarom JetfleX Uitzenden en Detachering?
JetfleX uitzenden en detacheren B.V. is gespecialiseerd in het vinden van de juiste technische mensen voor uw bedrijf. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de uitzendbranche, en weten als geen ander hoe moeilijk het voor u als werkgever kan zijn om op het juiste moment de juiste kracht te vinden. JetfleX uitzenden en detacheren lost dat probleem graag voor u op.

Uniek aan JetfleX is dat onze medewerkers op kantoor een technische achtergrond hebben waardoor men zowel voor de opdrachtgever als de werknemer een professionele gesprekspartner is. Wij spreken uw taal en kunnen dus snel in kaart brengen naar welke medewerker u precies op zoek bent. Hetgeen óók door onze werknemers als zeer prettig ervaren wordt. Dankzij onze betrokkenheid en onze expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, installatietechniek en mechatronica is JetfleX in staat de juiste match voor u te maken.

2. Hoe selecteren jullie de kandidaten?
Kandidaten die zich bij JetfleX aanmelden, krijgen veel persoonlijke aandacht. De selectie begint met een uitgebreid intakegesprek waarbij we naast opleiding, motivatie, en arbeidsverleden vooral kijken naar wat de kandidaat zelf -echt- graag wil. Alleen op deze manier kunnen we precies afstemmen bij welk bedrijf de kandidaat past. Een tevreden gemotiveerde uitzendkracht verricht goed werk en is tenslotte ook voor uw bedrijf een visitekaartje.

3. Hoe werven jullie de kandidaten?
JetfleX uitzenden en detacheren is continue voor u  op zoek naar vakkrachten met passie voor de metaal, installatietechniek, mechatronica, en elektrotechniek. Doordat wij gespecialiseerd zijn in technisch personeel in deze sectoren, vinden we snel en accuraat de vakkracht die u zoekt.

4.Werven jullie alleen kandidaten met een technische achtergrond?
Bij JetfleX uitzenden en detacheren kunt u terecht voor zowel uitzenden als detacheren in de technische sector maar ook in de industriële/administratieve sector.

5. Waarom detacheren?
Bij detacheren zijn de medewerkers in dienst van Jetflex. Wij sluiten een overeenkomst af met u als opdrachtgever en met onze medewerker voor de duur van een vooraf afgesproken periode, inclusief een opzegtermijn. Hierdoor ontstaat er een goede binding met de opdrachtgever en onze medewerker en waarborgt u de kwaliteit binnen uw organisatie.

6. Waarom uitzenden
De uitzendconstructie is een prima optie als u op zoek bent naar tijdelijke en goede vakkrachten. Dit kan zijn als het gaat om piekdrukte binnen uw bedrijf of bijvoorbeeld door ziekte en tijdelijke uitval van eigen medewerkers. Indien u van uitzendkrachten gebruik maakt, betaald u alleen voor de gewerkte uren. Ook bent u gevrijwaard van het afdragen van sociale premies, en heeft u geen omkijken naar verloning en CAO verplichtingen.

 

7. Ik ben op zoek naar vast personeel. Kan ik dan ook bij JetfleX terecht?
Ook als u op zoek bent naar vast personeel kan Jetflex u van dienst zijn. Heeft u geen tijd om allerlei sollicitatiegesprekken te voeren en advertenties te plaatsen om de geschikte kandidaat te selecteren, laat ons dit dan voor u doen. Wij treden hierbij dan op als tussenpersoon met als doel een succesvolle bemiddeling, waarbij de kandidaat direct bij u in dienst komt.

8.Wat kan ik van JetfleX verwachten nadat ik iemand heb aangenomen?
Het werk van JetfleX uitzenden en detacheren houdt niet op indien de kandidaat geplaatst is. JetfleX is continue bezig om haar mensen bij te scholen en te begeleiden. Door structureel interne en externe kwaliteitmetingen te houden weten we precies wat er gaande is op de werkvloer en houden we zowel de opdrachtgever en werknemer scherp. Indien nodig zijn onze medewerkers uiteraard uitgerust met alle benodigde Pbm’s (Persoonlijk benodigde beschermingsmiddelen), VCA en overige tools om hun werkzaamheden op een correcte en veilige manier uit te voeren.