Certificeringen
Klik hier
WKA Gegevens
Klik hier
Duidelijke afspraken
Klik hier
Algemene voorwaarden
Klik hier

JetfleX Bouw & Techniek

De juiste kracht voor uw bedrijf!

Dankzij jarenlange ervaring in de techniek mag JetfleX uitzenden en detacheren zich met recht een specialist noemen op het gebied van van elektrotechniek, werktuigbouw, installatietechniek en mechatronica. Wij spreken úw taal en weten wat er speelt bij u op de werkvloer. Daarnaast wil JetfleX haar mensen ook echt leren kennen. Dit zorgt ervoor dat JetfleX in staat is -snel en accuraat- de juiste match voor u te maken.

Wie zijn onze uitzendkrachten, of gedetacheerden?
Wij selecteren mensen (LBO of MBO-niveau) die hun vak verstaan, en meer dan voldoende gemotiveerd zijn. JetfleX bemiddelt met name mensen met kennis en/of ervaring op het gebied van Bouw, installatietechniek, elektrotechniek, mechatronica, metaal, onderhoud- en montagewerkzaamheden.

Onze werkwijze
De drempel is laag, bij JetfleX. Potentiële kandidaten lopen makkelijk bij ons binnen, waarna -binnen korte termijn- een uitvoerig intakegesprek volgt waarbij de opleiding en het arbeidsverleden wordt doorlopen. JetfleX vindt het belangrijk dat een kandidaat voldoende gemotiveerd is, maar ook dat hij of zij weet wat hij echt kan én wil. Zo is JetfleX in staat de juiste kandidaat te vinden voor uw vacatures’. Daarnaast coachen wij onze mensen en stimuleren hun om de talenten te gebruiken die zij in huis hebben! JetfleX is continue bezig haar mensen bij te scholen en te begeleiden.Door structureel interne en externe kwaliteitsmetingen te houden, weet JetfleX precies wat er gaande is op de werkvloer. Op deze wijze houden we zowel de opdrachtgever en werknemer scherp!